Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Cum poti obtine credite prin telefon

Cum poti obtine credite prin telefon

Cauti un imprumut? Acum poti solicita un imprumut direct de pe smartphone. Dar inainte de a trimite o cerere de credite prin telefon, asigura-te ca intelegi masurile de securitate ale aplicatiei sau ale versiunii mobile a site-ului.

Daca doresti sa scapi de pixuri si hartii, poti solicita un imprumut direct de pe smartphone.
Tehnologia moderna a eficientizat procesul de creditare pentru persoanele care prefera o cerere rapida, fara hartii si drumuri la sucursale. Cu procesul de solicitare de credite prin telefon din ziua de astazi, poti aplica pentru un imprumut doar cu smartphone-ul tau. Trebuie doar sa te asiguri ca informatiile tale personale sunt la indemana.

Ce sunt cererile de credite prin telefon?

Multe banci si creditori online iti permit sa soliciti un imprumut prin intermediul browserului web. Aplicatiile de credite prin telefon fac un pas inainte pentru persoanele care nu doresc sa porneasca un computer pentru a-si gestiona cererile de imprumut. Atunci cand ne referim la aplicatiile de imprumut prin telefonul mobil, ne referim, in linii mari, la orice imprumut pe care il poti solicita prin intermediul unei aplicatii mobile sau al browserului web mobil de pe smartphone sau tableta.

Cu un imprumut prin telefon, intregul proces de la inceput pana la sfarsit este tratat digital. Aplici pentru imprumut, compania examineaza cererea ta si, daca cererea este aprobata, fondurile sunt transferate in contul tau fara a face o vizita la banca.

Poti utiliza dispozitivul tau mobil pentru a solicita mai multe tipuri de imprumuturi:

  • Imprumutul pentru nevoi personale este un tip de imprumut pe care il poti utiliza pentru a plati pentru achizitii majore, cum ar fi cheltuielile de nunta, imbunatatirea locuintei sau consolidarea datoriilor.
  • Imprumuturile auto asigura finantarea unei masini noi sau folosite. Unii creditori iti pot permite sa soliciti o refinantare a imprumutului de pe dispozitivul tau mobil.
  • Imprumuturile cu plata la salariu sunt imprumuturi pe termen scurt, pentru o suma mica de bani, menita sa te ajute pana la urmatorul salariu. Aminteste-ti doar ca, chiar daca poti aplica rapid prin telefon, imprumuturile pana la salariu ar trebui sa fie o ultima solutie, deoarece ratele dobanzilor sunt foarte mari.
  • Imprumuturile cu titlu auto iti permit sa soliciti un imprumut pe termen scurt si sa folosesti titlul masinii ca garantie in schimbul banilor. Dar la fel ca imprumuturile pana la salariu, acestea ar trebui sa fie o ultima solutie.

Este sigur sa depui o cerere de imprumut de pe smartphone?

Creditele prin telefon sunt convenabile, dar exista riscuri asociate cu solicitarea unui imprumut prin intermediul smartphone-ului, pe care s-ar putea sa nu le intalnesti la o banca sau la o uniune de credit. Inainte de a solicita un imprumut, asigura-te ca intelegi cum functioneaza aplicatia sau site-ul mobil si ce masuri de securitate are compania in vigoare pentru a-ti proteja informatiile. Iata cateva sfaturi care iti spun la ce sa fii atent atunci cand descarci si folosesti o aplicatie de credite prin telefon:

  • Instaleaza aplicatii numai din surse de incredere: inainte de a instala o aplicatie sau de a solicita un imprumut prin telefon, asigura-te ca ai ales un creditor legitim. Cerceteaza creditorul si / sau compania, consulta recenziile clientilor despre aplicatie si descarca aplicatia dintr-un magazin de aplicatii consacrat, cum ar fi App Store sau magazinul Google Play.
  • Trebuie sa intelegi permisiunile aplicatiei inainte de a le accepta: inainte de a instala aplicatia, asigura-te ca citesti setarile de confidentialitate si ca te simti confortabil sa le accepti. Inainte de a acorda permisiuni de acces unei aplicatii, asigura-te ca stii ce informatii doreste sa acceseze aplicatia. Daca nu esti sigur, limiteaza permisiunile si verifica setarile de confidentialitate pentru aplicatie.
  •  Accepta actualizarile sistemului de operare: efectueaza actualizari periodice ale sistemului de operare, deoarece actualizarile au frecvent patch-uri de securitate pentru a preveni expunerea la amenintarile cibernetice.
  • Nu folosi Wi-Fi public: cand utilizezi site-ul sau aplicatia de imprumut prin mobil, deconecteaza-te de la retelele Wi-Fi publice. Utilizeaza in schimb o retea protejata prin parola.

Este un credit prin telefon potrivit pentru tine?

Daca doresti sa imprumuti bani, solicitarea unui credit prin telefon poate fi o alegere buna pentru tine. Cu toate acestea, ia in considerare aceste argumente pro si contra inainte de a solicita un imprumut.

Pro: Poti solicita un credit din mers. Cu un imprumut prin telefon, poti solicita un credit de oriunde poti utiliza telefonul mobil – acasa, in tren sau chiar intr-un magazin alimentar. Cand ai nevoie de bani rapid, accesibilitatea poate fi de nepretuit.

Contra: Trebuie sa fii in pas cu tehnologia. Pentru a solicita un imprumut prin telefon, ai nevoie de un anumit nivel de confort cu un smartphone. Daca te confrunti cu functiile de baza ale telefonului, cum ar fi trimiterea de mesaje sau fotografierea, este posibil sa nu fie potrivit pentru tine un imprumut prin aplicatia mobila.

Pro: Poti compara tarifele. Cu un credit prin telefon, nu este nevoie sa vizitezi sucursale bancare individuale pentru a obtine tarife de imprumuturi. Poti compara ofertele de la mai multi creditori de pe telefonul tau. Cumparatia te poate ajuta sa obtii o rata mai mica la un imprumut care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Contra: Unele aplicatii pot pune informatiile tale personale in pericol. Dupa cum am mentionat mai sus, exista un anumit risc de amenintari cibernetice atunci cand utilizezi o aplicatie sau un site mobil pentru a solicita un imprumut. Asigura-te ca aplicatia este administrata de o companie de renume inainte de a trimite cererea.

Pro: Imprumuturile pot fi procesate rapid. Prin site-urile mobile, cererea ta de imprumut ar putea fi procesata rapid. Poti primi un raspuns in cateva ore. Daca este aprobata, s-ar putea sa iti poti obtine banii in cel mult o zi lucratoare.

Contra: Nu exista servicii pentru clienti. In majoritatea cazurilor, imprumuturile prin telefon se fac integral digital. Daca ai o intrebare cu privire la procesul de imprumut sau probleme cu o anumita parte a cererii, nu ai optiunea de asistenta personala, decat daca apelezi la ajutorul unei banci sau o uniune de credit care are o sucursala locala. Este posibil sa fii nevoit sa te adresezi la serviciul de asistenta clienti printr-un formular online sau sa efectuezi un apel telefonic.

Concluzie

Imprumuturile prin telefon iti permit sa soliciti rapid banii de care ai nevoie, atat timp cat ai un serviciu de internet la indemana si de incredere. Daca iei masuri pentru a-ti proteja informatiile personale, creditele prin telefon pot fi o alegere sigura si convenabila. Inainte de a depune cererea, compara ofertele de la mai multi creditori pentru a te asigura ca obtii cele mai bune tarife si conditii. De asemenea, asigura-te ca ai la indemana informatii personale, cum ar fi adeverinta de venit, informatii despre angajare si acte de identitate, deoarece de obicei vei avea nevoie de aceste informatii pentru a solicita un imprumut.

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.