Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Afaceri profitabile cu bani putini

Afaceri profitabile cu bani putini

Fiecare proprietar de afacere mica vrea sa obtina un profit. Dar poate fi dificil sa faci acest lucru – mai ales la inceput. Chiar daca nu ai o multime de bani sau resurse pentru a-ti derula afacerea, poti sa dai totusi startul unei afaceri profitabile. Trebuie doar sa alegi ideea potrivita.

Idei de afaceri cu bani putini

Marketing afiliat

Cei care fac marketing afiliat, castiga pur si simplu o mica parte din fiecare vanzare pe care o fac pentru o alta persoana. Deci nu ai nevoie de aproape nimic pentru a

 incepe. S-ar putea sa dureze ceva timp pentru a castiga vizitatori care sa genereze vanzari. Dar odata ce incepi, castigurile tale ar putea insemna doar profit. Marketingul afiliat se afla in top afaceri cu bani putini, tocmai pentru ca investitia este foarte mica. Practic, alegi un produs care iti place, il promovezi si obtii un profit pentru fiecare vanzare care provine din eforturile tale de marketing. O afacere de marketing afiliat este foarte usor de inceput daca ai un blog sau un site web propriu.

Serviciu de asistent virtual

Asistentii virtuali ajuta intreprinderile la orice, de la gestionarea inboxului pana la postarea pe retelele de socializare. Ai nevoie doar de acces la computer si conexiune la internet pentru a incepe. Si poti castiga si mai mult daca ai abilitati specifice.

Servicii de marketing

Marketingul implica un anumit nivel de cunostinte de baza. Acestea fiind spuse, daca nu ai experienta, investitia intr-un curs online nu este doar ieftina, dar te va echipa cu instrumentele adecvate pentru a incepe o agentie de marketing digital solo pe care o poti extinde in viitor. Exista o multime de noi domenii de marketing, cum ar fi marketingul influencer.

Companiile cauta intotdeauna freelanceri capabili sa furnizeze marketing copy care sa fie SEO-friendly si sa poata transforma vizitatorii site-urilor in clienti. Pe langa faptul ca oferi continut optimizat, ai putea sa oferi si incarcare de continut pe site-urile lor si sa imbunatatesti SEO in continuare cu:

  • Descriere meta
  • Titlurile potrivite
  • Densitatea corecta a cuvintelor cheie
  • Etichete si categorii
  • Imagini relevante cu titluri SEO si etichete alt

 

Consultant social media

Cine nu iubeste Facebook, Twitter si Instagram? Iti doresti sa faci o afacere din asta, dar nu ai o pregatire oficiala? Twitter si Google, printre alte platforme, ofera cursuri profesionale complete, cu certificari recunoscute, care necesita putini bani sau sunt chiar gratuite, ajutand oamenii sa porneasca afaceri de viitor. Social media este, de asemenea, o afacere care are un potential nelimitat cu o baza de clienti care se poate extinde in intreaga lume. Este putin probabil ca aceasta tendinta sa dispara in curand, iar noi platforme sunt lansate in fiecare an, ceea ce face ca posibilitatile de extindere sa fie nelimitate. Poti utiliza instrumente de gestionare a retelelor de socializare pentru a-ti facilita munca.

Tester sau recenzor

Magazinele sau startup-urile cauta adesea oameni care sa le revizuiasca produsele, pentru a-i incuraja pe altii sa le cumpere. Poti sa incepi cu un profil pe site-urile independente sau sa abordezi direct companiile, oferindu-le o recenzie in schimbul unei recompense monetare, devenind influencer. Si mai bine, daca ai propriul site sau blog, ai putea scrie postari intregi despre produsele lor, permitandu-ti astfel sa soliciti mai multi bani pe termen lung, si sa creezi un portofoliu cu rezultate tangibile pentru a-l arata viitorilor clienti.

Asistent Ebay sau Vanzator

Un asistent Ebay sau un vanzator este similar cu a fi un afiliat de marketing. Diferenta cheie este ca in loc sa promovezi produsul, il vinzi direct clientului. Cand vinzi pentru altii pe Ebay sau pe orice alta platforma, vei vinde produsul si vei pastra un comision drept compensare. Din pacate, acest tip de munca vine cu riscuri. In mod obisnuit, artistii inselatori atrag vanzatorii Ebay si folosesc acte de transport false pentru a-i convinge sa trimita plati. Din pacate, chiar daca esti inselat, vei fi responsabil pentru clientii tai.

Dezvoltator de aplicatii

Noi aplicatii sunt lansate zilnic, si daca ai abilitati de a crea propria ta aplicatie si o idee suficient de unica, ar trebui sa o faci! In afara de faptul ca va trebui sa investesti putini bani pentru a incepe, iti consuma mult mai putin timp decat un loc de munca obisnuit. Dupa ce ai creat aplicatia, combin-o cu o strategie de marketing potrivita si vei castiga bani in somn. Cea mai buna parte a dezvoltarii de aplicatii este ca o poti face de oriunde in lume. 

Dezvoltator de site-uri web

Traim intr-o lume digitala in care fiecare afacere are nevoie de un site web pentru a-si conduce traficul catre vanzari. Daca ai abilitati, ai putea intra intr-o industrie care nu va muri niciodata. De asemenea, poti incepe cu pasi mici creand site-uri web pe platforme precum WordPress. Daca doresti sa iti duci abilitatile de web-building la nivelul urmator, poti invata limbajul de creare a site-urilor web, unde vei putea invata cum sa incorporezi personalizat:

  • Cosurile de cumparaturi
  • Pagini de produs
  • Galerii
  • Blog-uri
  • Pagini de servicii
  • Formulare de feedback

Blogger sau Vlogger – Doua mici afaceri acasa

Esti expert intr-un anumit domeniu? De la calatorii, moda, gatit, pana la bricolaj si lucruri utile, daca stii sa faci ceva deosebit de bine, de ce sa nu spui lumii printr-un blog sau vlog? Tot ce iti trebuie este un computer si o camera de buna calitate. Poti castiga bani oferind spatiu publicitar si recenzii ale produselor pe site-ul tau. 

Traducator

Traducerea este una dintre cele mai usoare si mai profitabile industrii in care poti castiga foarte multi bani daca stii mai multe limbi. Cautati la scara globala, traducatorii nu au nevoie de capital pentru a incepe si pot castiga un salariu destul de mare, in functie de dimensiunea companiei la care sunt angajati si de durata contractului pe care il semneaza. Daca vrei sa pornesti afaceri de familie profitabile, aceasta este una dintre cele mai bune idei.

Servicii editoriale

O afacere de servicii editoriale este usor de inceput, nu necesita nicio investitie monetara initiala si are un potential imens de extindere. De la intreprinderi mici si mari, la autori si studenti, baza ta de clienti ar putea fi interminabila. Poti oferi o varietate de servicii, dintre care unele includ:

  • Copywriting
  • Ghostwriting
  • Scrierea articolelor de revista
  • Scrierea articolelor de ziare
  • Scrierea de continut web
  • Corectura
  • Editare
  • Indexare
  • Scriere de carte

Servicii de telemarketing

Tot mai multe companii fac eforturi mari de marketing, iar telemarketingul este unul dintre ele. In calitate de telemarketer independent, care lucreaza de acasa, vei stabili intalniri cu clientii si vei crea oportunitati pentru companii. Suma pe care o percepi va depinde de marimea companiei pentru care lucrezi si de proiectul pe care ti-l ofera.

Poate parea descurajant sa-ti lasi locul de munca si sa incepi propria ta afacere, dar facand acest lucru, iti dai un nou nivel de libertate in timp ce faci ceva care iti hraneste pasiunea. Internetul a facut din ce in ce mai posibila perfectionarea competentelor sau invatarea de lucruri noi, lasandu-ne tuturor posibilitatea de a incepe o afacere intr-un mod simplu si cu bani putini.

 

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.