Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Ce trebuie sa stii despre Millenium Bank?

Ce trebuie sa stii despre Millenium Bank

Millennium Bank a intrat pe piata din Romania in anul 2007, iar in anul 2014 a fost preluata de OTP Bank Romania, valoarea tranzactiei fiind de 39 milioane de euro. Banca Millennium Bank era subsidiara celui mai mare grup privat din Portugalia, iar la finalul anului 2009 banca avea in Romania 27.000 de clienti. In urma acestei tranzactii, OTP Bank Romania a castigat un portofoliu de aproximativ 400.000 de clienti, aproape 150 de sucursale si peste 160 de ATM-uri in toata tara.

Millennium bcp este cea mai mare institutie financiara privata din Portugalia. Banca are optiunea de microcredit, un serviciu de finantare al Millennium bcp, care promoveaza si sprijina persoanele fizice si microintreprinderile cu initiative de afaceri viabile.

Millenium Bank in Portugalia

Millenium Bank ofera foarte multe tipuri de credite si imprumuturi, inclusiv: credit ipotecar, imprumut pentru masina, imprumuturi pentru afaceri si pentru nevoi personale, conturi de economii si asigurari. Millenium Bank a fost recunoscuta de Global Finance drept cea mai buna banca de investitii din Portugalia in anul 2019. Acest premiu distinge si recunoaste activitatea intensa a echipelor bancare Millenium Bank care urmaresc cresterea numarului de clienti si succesul pe care l-au avut in relatia cu acestia, dezvoltand solutii inovatoare si adaptate. In procesul de evaluare, Global Finance a utilizat o serie de criterii care includ, printre altele, cota de piata, numarul si marimea ofertelor, serviciile si consilierea, structurarea capacitatilor si reputatia pietei.

Pentru al doilea an consecutiv, Millenium Bank a fost numita Best Investment Bank in Portugalia de Euromoney, revista internationala specializata in sectorul financiar. Aceasta recunoastere face parte din Euromoney Awards for Excellence 2019, un eveniment anual organizat de renumita revista care rasplateste mai multe categorii. Premiul Euromoney atesta capacitatea serviciilor bancare de investitii Millennium de a dezvolta solutii inovatoare determinate de nevoile clientilor, precum si recunoasterea rezultatelor.

Millenium Bank in Romania

Desi Millenium Bank a fost preluata si nu mai exista in Romania, OTP Bank ofera foarte multe optiuni de creditare, conturi de economii si zero comision la deschidere cont curent si analiza de dosar.

A cumpara o casa este mult mai mult decat a alege un loc unde sa locuiesti. Este cu adevarat inceputul unei relatii de lunga durata in care increderea dintre partile implicate este la fel de importanta ca si selectia casei. OTP Bank ofera clientilor sai posibilitatea de a cumpara casa mult visata cu ajutorul unui credit ipotecar sau prin programul prima casa. Pe langa faptul ca adeverinta de venit nu este necesara, informatiile fiind obtinute de la ANAF, comisionul de analiza este 0 si ratele lunare sunt egale pentru a sti exact cat trebuie sa platesti, OTP Bank accepta si o gama larga de venituri pe care le poti cumula pentru a-ti garanta acceptarea dosarului.

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.