Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Unicredit bank

unicredit bank

Cum sa faci banii sa lucreze pentru tine si nu invers cu unicredit bank

Banii tai sunt lenesi? Foloseste aceste 5 sfaturi pentru a pune banii sa lucreze pentru tine, si sa te ajute sa-ti construiesti viata pe care o doresti (cu timp si efort minim). Exista o multime de modalitati prin care poti pune banii la treaba. Cu sistemele potrivite de la unicredit bank, poti economisi si investi pentru viitorul tau. Daca faci acest lucru, vei construi o baza solida pentru finantele personale.

Scapa de datorii

Daca ai datorii, primul sfat este sa scapi de ele. Banii tai pot lucra pentru tine doar daca nu esti dator. Pana la urma, nu poti investi in mod corespunzator in tine, in viitorul tau si intr-un cont de economii la banca unicredit daca ai un munte de datorii pe cardul de credit. Din fericire, exista pasi pe care ii poti face pentru a iesi din datorii, indiferent cat de mult datorezi.

Afla care este suma exacta pe care o datorezi. Un studiu a descoperit ca multi oameni nu stiu de fapt cate datorii au. Acest lucru duce doar la plata oarba a sumei minime, fara sa stii cat datorezi cu adevarat. Abia dupa ce faci un calcul exact poti incepe o strategie buna pentru a scapa de datorii.

Decide cum iti vei plati datoria. Exista o serie de modalitati prin care poti aborda acest lucru. Poti negocia o rata a dobanzii mai scazuta si poti plati cu banii economisiti o parte din datorii. De asemenea, daca esti intr-adevar un bun intreprinzator, poti incepe sa econimisesti mai multi bani prin limitarea cheltuielilor tale lunare.

Primul pas: verifica extrasele de cont, apeleaza companiile de credit si furnizorii, fa tot ce trebuie pentru a afla cat de mult datorezi in facturi. Poti folosi un tabel care sa te ajute sa calculezi mai simplu datoriile si venitul tau.

Investeste intr-un cont de economii unicredit bank

Un cont de economii unicredit bank te ajuta sa investesti si sa economisesti bani pentru vacante, facultatea copilului, pensionare si orice alte cheltuieli majore. Iata cum functioneaza: in fiecare luna, o parte din venitul tau trebuie sa ajunga in contul de economii. Dobanda este calculata in functie de soldul zilnic al contului de economii, si este virata in contul tau curent in fiecare luna, sau adaugata sumei din contul de economii, si pastrata acolo. Partea buna este ca ai acces in permanenta la banii pe care ii depui, ii poti retrage oricand, sau ii poti transfera in alte conturi pentru a-ti acoperi cheltuielile. In plus, poti depune bani in contul de economii oricand doresti. Unicredit persoane fizice iti ofera o dobanda foarte atractiva pentru depozite in lei, euro sau dolari.

Economiseste bani in mod automat

Daca doresti sa cumperi o casa sau o masina frumoasa intr-o zi, nu vrei sa stai sa te gandesti de unde vei obtine banii in ziua in care intentionezi sa o cumperi. Vrei ca banii necesari sa fie deja acolo.

Acesta este motivul pentru care ar trebui sa optezi pentru automatizarea finantelor. Unul dintre motivele pentru care multi oameni evita plata automata a datoriilor si retragerea lunara a unei sume de bani pentru contul de economii, este ca nu doresc sa vada cum dispar dintr-o data banii munciti din greu. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa apelezi la automatizare. Seteaza in cont plata automata, si lasa banii sa ajunga exact acolo unde ai nevoie imediat ce primesti salariul.

Daca nu faci acest lucru, este posibil sa ramai iar cu datorii, daca se intampla sa amani o plata, sau pur si simplu sa o uiti. Acesta este motivul pentru care finantele automate functioneaza atat de bine. Poti incepe sa administrezi finantele, lasand sistemul sa faca in mod pasiv ceea ce ar trebui sa faci tu. Facturile, platile si chiar investitiile vor fi automatizate, dandu-ti astfel posibilitatea sa te concentrezi asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat.

Economiseste cu depozite la termen

Cu depozitele la termen unicredit bank ai zero comision la deschidere, administrare si desfintarea depozitului. In fiecare luna, poti transfera automat bani in acest cont. Dupa ce transferurile vor fi realizate, vei fi mult mai aproape de obiectivele tale de economisire, castigand o dobanda fixa pentru depozitul tau. Depozitele la termen au o durata de 3, 6 si 12 luni, ceea ce inseamna ca nu poti retrage banii in aceste perioade. Acesta este un lucru bun, deoarece esti fortat sa economisesti.

Fonduri pentru pensionare

Pensiile private (sau fondurile pentru ciclul de viata) sunt o colectie de active care se reechilibreaza automat pe masura ce trece timpul. Acestea sunt o modalitate foarte buna de a economisi pentru pensionare. Fondurile pentru pensionare se diversifica in functie de varsta ta. Aceasta inseamna ca fondurile se vor ajusta automat pentru a fi mai conservatoare pe masura ce imbatranesti.

Majoritatea pensiilor private nu necesita investitii mari. Daca nu ai suficienti bani pentru a investi intr-un fond de pensii private, poti vorbi cu angajatorul sa transfere o mica parte din salariul tau catre un cont de pensie privata personal. Fondul penru pensionare este cea mai buna metoda de a strange bani pentru anii de batranete, si pentru asigurarea unui viitor mai bun.

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.