Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Raiffeisen

banca raiffeisen

Cum sa accesezi contul tau la Raiffeisen online sau alta banca

Este destul de greu sa ajungi la banca in timpul orelor de lucru, mai ales daca ai un program foarte incarcat. Acesta este motivul pentru care serviciile bancare online ofera solutii pentru persoanele ocupate, dandu-le posibilitatea sa faca tranzactii bancare chiar din confortul propriilor case sau de la locul de munca. Daca inca nu ai descoperit raiffeisen online, vei vedea acum de ce este un serviciu usor si convenabil.

Cand vine vorba de monitorizarea conturilor bancare personale, serviciile bancare online sunt o optiune excelenta. Deoarece apar numeroase banci care ofera si servicii online, intelegerea modului de accesare a conturilor online este un instrument important. Configurarea contului online, localizarea si utilizarea functiilor utile si importante, si pastrarea sigurantei in timp ce faci tranzactii online, sunt toate parti importante ale utilizarii serviciului de online banking.

Inregistrarea pentru serviciul bancar Raiffeisen online sau alta banca

Acceseaza site-ul web al bancii tale. Toate bancile majore si nu numai, ofera servicii bancare online. Deschide browserul web pe computer si acceseaza site-ul bancii tale. Selecteaza „servicii bancare raiffeisen online”. Daca nu vezi in mod special cuvintele „banking online”, cauta butonul care spune „autentificare”. Inregistreaza-te pentru un cont. Fa clic pe butonul „inscriere” de pe pagina principala pentru a accesa sectiunea de inregistrare. Completeaza informatiile bancare de baza precum numele, adresa de e-mail, adresa de facturare si numarul de cont bancar. Unele banci necesita mai multe informatii. Trebuie sa ai un cont bancar existent inainte de a te putea inregistra la serviciul Raiffeisen online.

Alege contul principal. Daca ai mai multe conturi la aceeasi banca, va trebui sa-l alegi pe cel pe care il vei utiliza ca un principal cont bancar online pentru serviciu. Poti adauga sau elimina celelalte conturi dupa ce ai terminat inscrierea. Daca ai un singur cont, contul respectiv va continua sa fie contul tau principal in mod implicit. Cu cat ai mai multe conturi legate de serviciile bancare online, cu atat mai usor vei putea plati facturile online, urmari cheltuielile si transfera bani intre conturi.

Activarea serviciului de online banking

Mergi personal la banca. Unele banci iti vor activa contul doar daca iti vor verifica identitatea in persoana. In acest caz, viziteaza cea mai apropiata sucursala a bancii tale si vorbeste cu reprezentantul care se ocupa de serviciile bancare online. Furnizeaza numele de utilizator / adresa de e-mail si parola pe care ai folosit-o pentru a te inregistra, si banca iti va activa serviciul in sistem.

Activeaza serviciul bancar online prin telefon. Unele banci iti permit sa activezi serviciul bancar online, apeland departamentul de servicii pentru clienti si vorbind cu un reprezentant. Va trebui sa furnizezi informatii de identificare, cum ar fi CNP si seria de pe buletin.

Activeaza contul la un bancomat. Unele banci iti vor permite, de asemenea, sa activezi serviciul la un bancomat. Procedura nu este la fel de standardizata pentru activarile la bancomate, asa ca trebuie doar sa urmezi instructiunile specifice bancii tale. Le poti gasi online dupa ce ai completat inregistrarea bancara.

Activeaza contul online. Daca banca iti permite si doresti acest lucru, iti poti activa contul Raiffeisen online. Va trebui sa creezi un nume de utilizator sau sa folosesti unul furnizat de banca  (un numar de cont, de exemplu) pe care l-ai creat impreuna cu o parola. Cel mai bine este sa creezi o parola care nu este usor de intuit. Utilizeaza o combinatie sau majuscule, litere mici, numere si caractere speciale. Cand iti activezi contul, cele mai multe banci vor genera o serie de intrebari de securitate. Acestea sunt intrebari speciale create de tine sau de catre banca, care vor avea raspunsuri unice pentru tine, cum ar fi numele mamei sau prima unitate de invatamant la care te-ai inscris.

Accesarea contului Raiffeisen online

Acceseaza site-ul web al bancii. Ori de cate ori doresti sa accesezi contul, nu trebuie decat sa deschizi browserul si sa vizitezi site-ul bancii tale. Dupa incarcarea paginii, cauta fila sau butonul pe care scrie „online banking”. Fa clic pe linkul care spune „banking online” sau „login” pentru a putea accesa contul Raiffeisen online.

Conecteaza-te. Introdu numele de utilizator / adresa de e-mail si parola bancara online in campul furnizat, si fa clic pe butonul „Conectare” sau „Log in”. Daca nu-ti poti aminti parola, urmeaza linkul de resetare a parolei de sub caseta de text. Dupa conectare, ar trebui sa poti vedea toate detaliile contului tau, cum ar fi soldurile disponibile, tranzactiile recente si platile in asteptare. Serviciile bancare online sunt convenabile nu numai datorita portabilitatii, ci si pentru ca-ti permit sa faci lucruri precum transferul banilor intre conturi, configurarea platii online a facturilor sau monitorizarea inregistrarii unui depozit. Daca nu te descurci cu orice caracteristica bancara online, majoritatea bancilor si uniunilor de credit au asistenta de chat sau telefonica, pentru a te ghida la fiecare pas.

Instaleaza aplicatia mobila. Aproape toate bancile, mari si mici, au acum o aplicatie mobila. Dupa ce te familiarizezi cu serviciile bancare online, descarca aplicatia bancara mobila a bancii. Desi interfata mobila poate fi putin diferita de interfata desktop, te vei autentifica la fel de simplu. Utilizarea aplicatiei mobile iti permite libertatea de a-ti accesa contul oriunde ai o conexiune de date mobile. Pur si simplu cauta banca Raiffeisen online in magazinul de aplicatii de pe smartphone, si descarca aplicatia. Asigura-te ca aplicatia este creata, detinuta si administrata de banca ta. Probabil vei vedea oferte sau reclame pentru aceasta aplicatie pe site-ul bancii sau in sucursale. Poti utiliza aceste aplicatii pentru a transfera bani, pentru a monitoriza soldurile conturilor si pentru a localiza bancomatele si sucursalele din apropiere.

Foloseste optiunea de plata a facturilor online. Multe banci ofera un serviciu gratuit de plata a facturilor prin intermediul portalului bancar online, unde poti plati utilitatile, chiria si alte taxe lunare. De asemenea, este posibil sa ai optiunea de a programa aceste plati inainte, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru ele in fiecare luna. Multe servicii au acum optiunea de a conecta contul bancar la plati automate, pe care apoi le poti monitoriza prin intermediul portalului bancar online sau prin aplicatia mobila. Nu uita: configureaza plati automate sau programate numai daca esti sigur ca fondurile vor fi in contul tau in ziua in care vor fi procesate aceste facturi. Nu vei dori sa platesti taxe de descoperire de cont.

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.