Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Cetelem

Celetem

Cum poti aplica pentru un credit Cetelem

Cetelem este o companie specializata pe credite pentru consumatori, si ofera credite pentru nevoi personale, credite online, credite auto, refinantare si credite in magazine partenere. Oferta este completata de produse de asigurare si economii pentru clienti. Cetelem se angajeaza sa distribuie un credit responsabil, cu o viziune simpla: sa ajute cati mai multi oameni sa obtina un credit, in timp ce le ofera un grad mic de indatorare.

Credit de nevoi personale Cetelem

Creditul de nevoi personale se poate solicita fara adeverinta de venit, are o dobanda fixa, comision 0 la analiza si administrare, si are rate fixe pe toata perioada de creditare. Imprumuturile personale ajuta oamenii sa faca fata oricaror deficiente cu care se confrunta in cumpararea unei case sau a unei masini, in invatamantul superior al copiilor sau chiar in cazuri de urgente medicale. Creditul Cetelem este furnizat pe baza unor criterii cheie, cum ar fi nivelul veniturilor, istoricul creditului si al locurilor de munca, capacitatea de rambursare etc. Spre deosebire de un imprumut auto sau pentru locuinta, un imprumut personal nu este garantat impotriva niciunui activ. Ratele dobanzilor la imprumuturile personale sunt mai mari decat cele la creditele ipotecare sau auto, dar sunt totusi avantajoase.

Imprumutul pentru nevoi personale poate fi utilizat pentru orice nevoie financiara personala, iar creditorul nu va monitoriza utilizarea acestuia. Poate fi utilizat pentru renovarea locuintei, cheltuielile legate de nunta, vacanta in familie, educatia copilului, achizitionarea de gadgeturi electronice sau electrocasnice de ultima ora, cheltuieli medicale neasteptate sau orice alte situatii de urgenta.

Criterii de eligibilitate pentru obtinerea unui credit

Desi variaza de la banca la banca, criteriile generale includ varsta, ocupatia, veniturile, capacitatea de a rambursa imprumutul si locul de resedinta. Pentru a beneficia de un imprumut personal, trebuie sa ai o sursa de venit regulata, indiferent daca esti salariat, o persoana care lucreaza pe cont propriu sau un profesionist. Eligibilitatea unei persoane este, de asemenea, afectata de compania la care este angajata, de istoricul sau de credit etc. Durata unui credit de nevoi personale Cetelem poate fi de la 6 la 60 de luni.

Ce suma poti imprumuta?

De obicei, imprumutul depinde de veniturile tale. Bancile restrictioneaza suma imprumutului astfel incat ratele sa nu depaseasca 40-50% din venitul tau lunar. Orice imprumuturi existente care sunt deservite de catre solicitant sunt, de asemenea, luate in considerare la calcularea sumei imprumutului personal. Pentru angajatii independenti, valoarea imprumutului este determinata pe baza profitului obtinut in functie de cea mai recenta confirmare.

Card Cetelem pentru cumparaturi

Un card Cetelem iti permite sa faci cumparaturi oriunde in lume, sa retragi numerar de la bancomatele cu sigla Mastercard, sa transferi bani in orice cont personal, si sa cumperi orice iti doresti online. Folosind card Cetelem Romania, primesti aproape de fiecare data recompense. Un card de credit este instrumentul financiar ideal daca stii sa-l folosesti in beneficiul tau. Poti beneficia de surprize si promotii, si de o perioada fara dobanda.

Avantajele folosirii unui card Cetelem

Exista si exceptii rare, dar in cele mai multe cazuri nu primesti bonusuri sau recompense atunci cand faci cumparaturi cu cardul tau de debit. Doar platesti, banii se scad din cont si cam atat. Dar cu cardurile de credit este o poveste diferita, deoarece recompensele au devenit un avantaj comun. Printre cele mai bune carduri de credit, vei gasi atat carduri care ofera bani inapoi, cat si carduri care ofera puncte pe care le poti utiliza pentru vacante, bilete de avion, cumparaturi in magazine, etc., mai ales daca faci cumparaturi online de la magazinele partenere. Limita de credit este suma maxima pe care o poti cheltui folosind cardul de credit. Aceasta limita este stabilita de compania sau banca de carduri de credit si, in timp ce poate parea ca este fixa, exista modalitati prin care iti poti mari limita de credit. In timp ce majoritatea creditorilor insista sa urmareasca utilizarea cardului timp de aproximativ sase luni inainte de a lua in considerare marirea limitei, termenii si conditiile pentru acest lucru variaza de la creditor la creditor.

Cardurile de debit nu sunt neaparat o modalitate proasta de a cumpara online; pur si simplu nu au beneficiile sau protectiile pe care le au cardurile de credit. Vei fi mai sigur folosind un card de credit, poti obtine unele protectii la achizitie si poti castiga numerar sau puncte inapoi la cheltuielile tale prin recompense pe cardul de credit. Anumite achizitii sunt dificil de facut cu un card de debit. Cand doresti sa inchiriezi o masina sau sa stai intr-o camera de hotel, cu siguranta iti va fi mai usor daca vei avea un card de credit. Companiile auto si hotelurile cer clientilor sa plateasca cu carduri de credit, deoarece ii pot taxa cu usurinta pentru orice daune pe care le pot provoca masinii sau camerei de hotel.

Care sunt tipurile de carduri de credit?

Exista diferite tipuri de carduri de credit care se potrivesc cu diferitele obiceiuri de cheltuieli ale oamenilor. Asadar, asigura-te ca alegi optiunea care se potriveste scopului si stilului tau de viata. De exemplu, cardurile de credit ale companiilor aeriene ajuta calatorii care zboara frecvent sa obtina beneficii precum puncte bonus la biletele de avion, accesul la saloanele aeroportului, rambursari, recompense si multe altele. Cardurile de credit pentru combustibil ofera puncte de recompensa si rambursari la platile pentru combustibil, puncte pentru realimentare la magazinele partenere si alte reduceri. Cardurile de credit pentru cumparaturi te ajuta sa castigi puncte de fiecare data cand faci cumparaturi la magazinele partenere sau online, asa cum este Cetelem card.

Inainte de a alege un card de credit, compara taxele percepute, limita de credit oferita si punctele de recompensa acordate si ia o decizie in cunostinta de cauza.

Utilizeaza cardul de credit numai pentru achizitiile pe care intentionezi sa le efectuezi oricum

Oamenii vad adesea creditul ca un permis de depasire a cheltuielilor. In mod ideal, ar trebui sa utilizezi cardul de credit ca si cum ar fi numerar, si numai pentru achizitiile pe care intentionezi sa le faci oricum. Daca vrei sa castigi cat mai multe puncte de recompensa pe cardul tau, ar trebui sa faci plati inteligente. In cele din urma, solutia pentru a obtine cat mai multe beneficii de pe urma cradului de credit este sa il utilizezi pentru cat mai multe facturi. Poti utiliza creditul pentru a plati facturi precum:

  • Asigurare de sanatate
  • Utilitati
  • Asigurare auto
  • Asigurarea locuintei
  • Rata la facultate

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.