Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Bani albi pentru zile negre – soluția unei vieți liniștite ?

Bani albi pentru zile negre – solutia unei vieti linistite

Expresia „bani albi pentru zile negre” a apărut în vocabularul românesc cu mult timp în urmă și s-a păstrat până în zilele noastre deoarece are o aplicabilitate reală în viața de zi cu zi. O sumă considerabilă de bani pusă de-o parte de-a lungul vieții vă poate scăpa de mult stres atunci când întâmpinați o situație neplăcută.

Foarte mulți oameni au obiceiul să apeleze la un credit rapid atunci când au nevoie rapidă de bani, dar este aceasta cea mai bună soluție ? Un împrumut rapid este ușor de procurat, dar sunteți pregătiți să vă asumați plata lui ulterioară plus a dobânzii care de multe ori nu este mică ? În acest fel problema inițială, deși rezolvată, va atrage după sine repercusiuni de natură financiară care pot fi ușor evitate dacă aveți un cont de economii.

Un alt avantaj al economiilor personale este abilitatea de a gestiona singur, în intimitate, problema apărută. De cele mai multe ori zvonul unor probleme personale poate strica reputația sau imaginea persoanei în cauză, deci gestionarea acestora în intimitate vă poate salva de judecata dură a celor din jur. Atunci când aveți independența financiară care vă permite să vă descurcați singuri orice s-ar întâmpla puteți uita de părerea celor din jur indiferent ce vi se întâmplă.

Printre situațiile cele mai des întâlnite în care banii puși deoparte vă vor fi de mare ajutor sunt problemele de natură medicală și decesele în familie. În aceste cazuri, datorită șocului psihologic, este suficient de dificil să gestionăm situația per-se, iar dacă trebuie să ne stresăm și pentru partea financiară totul devine îngrozitor de greu.
Pe lângă situațiile neplăcute când o sumă de bani economisită vă poate fi de mare folos există și oportunități de care puteți profita în cazul în care vă permiteți. De exemplu, o sumă de bani puși de-o parte pot fi folosiți pentru cumpărarea unei mașini de calitate vândută la un preț mic din diferite motive. Într-o situație de acest fel trebuie să reacționați rapid, iar dacă nu aveți imediat banii la dispoziție altcineva va profita de ofertă și se va alege cu premiul în detrimentul dumneavoastră.

Legea din țara noastră permite oricârui tânăr care a împlinit 16 ani să se angajeze. Procesul de „pus bani de-o parte” poate începe oricând din momentul în care începeți să aveți venituri. Există mai multe metode și strategii foarte populare de a economisi o parte din banii pe care îi câștigați printre care se numără și folosirea unei aplicații gratuite din Apple sau Google Store.

Indiferent de vârsta la care vă hotărâți să începeți să „strângeți bani albi” și de metoda aleasă pentru a decide ce sumă puneți de-o parte în fiecare lună, cert este că un cont de economii vă va fi foarte util oricând, cu precădere în situațiile neplăcute ale vieții. Puteți să vă bazați pe banii adunați atât în gestionarea situației apărute, cât și în satisfacția de a fi rezolvat o problemă importantă pe cont propriu.

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.