Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Vrei să afli care este cea mai celebră metodă de a economisi bani?

Vrei sa afli care este cea mai celebra metoda de a economisi bani

Succesul financiar este noul scop în viață al generațiilor tinere din toată lumea. Chiar dacă tinerii muncesc mult, au voință și ambiție, de cele mai multe ori aceste calități nu sunt suficiente atunci când doresc să pornească o afacere sau să investească o sumă de bani într-o oportunitate care poate aduce cu adevărat profit. Tot ce contează în secunda în care ai ocazia să investești este chiar capitalul pe care îl ai la dispoziție. Băncile nu îți vor oferi un împrumut pentru o afacere fără ca tu să ai un avans, iar un credit rapid nu îți va da atât de mulți bani încât să îi poți investi. Ce faci atunci?

Secretul este să ai deja o sumă de bani pusă de-o parte pentru a putea demonstra băncilor și investitorilor că ești serios în legătură cu ideea ta de afaceri. Ca să ajungi aici, trebuie să ai un plan bine pus la punct și să economisești lunar o sumă de bani pe care să o adaugi în contul de economii. Cea mai populară strategie la nivel mondial pe care toți antreprenorii o folosesc este metoda 50-30-20.

Cum funcționează metoda 50-30-20? Foarte simplu. Orice sursă de venit ai avea, trebuie să calculezi lunar câți bani primești în total indiferent de proveniența lor. Din această sumă de bani 50% îi vei pune de-o parte pentru plățile necesităților precum chirie, rate, facturi și alte alte nevoi fără de care nu poți trăi. 30% din bani vor merge către mâncare și distracție, indiferent de natura acestora și plăcerile tale. Nu poți trăi fără distracție și fără o nutriție adecvată, deci este crucial să ai o sumă de bani suficientă astfel încât să îți asiguri aceste două nevoi umane. Cel mai important este să te încadrezi în această sumă și să nu depășești bugetul pentru a cumpăra diverse lucruri de care nu ai nevoie.

În final, ultimii 20% din banii câștigați lună de lună vor merge către contul de economii. Astfel, la sfărșit de an vei fi economisit deja mai mult de dublul veniturilor tale pe o lună. Această sumă de bani îți va da mai multă încredere în tine și te va asigura că ești pregătit în cazul în care apare o oportunitate de neratat.
Cei mai curajoși pot varia procentajul acestei metode în funcție de nevoile lor. Dacă plata chiriei și a facturilor nu depășește cei 50% alocați nu înseamnă că diferența o puteți cheltui pe activități și obiecte inutile, ci că o puteți adăuga sumei economisite deja pentru a o crește mai repede.

Unul dintre secretele succesului în orice domeniu, chiar și cel al finanțelor personale, este perseverența. Atunci când ai un plan bun și esti pregătit pentru orice vei reuși să faci orice îți propui. Succesul financiar este un deziderat înalt, dar poate fi atins cu organizare și răbdare. Trebuie doar să ai în minte că nimic nu se întâmplă peste noapte și că risipa nu va aduce niciodată belșug!

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.