Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Tipuri de credite pentru persoane juridice

Tipuri de credite pentru persoane juridice

Daca deschizi o afacere noua, doresti sa extinzi una existenta sau pur si simplu ai nevoie de numerar rapid pentru firma ta, exista credite persoane juridice care te pot ajuta. Exista multe tipuri diferite de imprumuturi disponibile la banci, in timp ce unele platforme de imprumuturi online ofera mai multe tipuri de credite persoane juridice fara garantii. Tipurile principale de credite persoane juridice sunt: imprumuturi pentru afaceri mici, linii de credit persoana juridica, finantare, imprumuturi pe termen lung pentru afaceri, finantare pentru echipamente, credit ipotecar persoane juridice si imprumut pe termen scurt.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat sprijina partial imprumuturile pentru a ajuta intreprinderile mici, desi imprumuturile sunt de fapt acordate de catre creditorii online si bancile comerciale. Sprijinul guvernamental face ca ratele sa fie mai scazute, deoarece creditorii au incredere mai mare ca vor primi banii inapoi. Imprumuturile pentru afaceri mici pot fi utilizate in aproape orice scop de afaceri si au rate reduse si conditii de rambursare indelungate, dar procesul de cerere necesita mult timp.

Credit persoane juridice la termen

Cu un credit de afaceri traditional, poti imprumuta o suma de bani cuprinsa intre 1.000 si 500.000 de euro, si sa o rambursezi in urmatorii cativa ani. Termenul de rambursare este de obicei cuprins intre 1 si 5 ani, desi exista creditori care ofera si alta perioada. Rata medie a dobanzii este cuprinsa intre 7% si 30%. Imprumuturile la termen pot fi utilizate in orice scop pentru afaceri si nu necesita garantii. Acestea se bazeaza pe scorul de credit al afacerii tale, veniturile medii anuale sau lunare si starea financiara generala.

Linie de credit pentru afaceri

O linie de credit pentru afaceri este comparabila cu o carte de credit, dar este deschisa pentru intreprinderile cu ratinguri de credit mai mici. Vei fi aprobat pentru o suma maxima de credit pe care o poti extrage oricand ai nevoie. Dupa ce ai rambursat banii, poti retrage mai mult, platind doar dobanda pentru banii imprumutati. Perioada de finantare este scurta, multe companii obtinand aprobarea intr-o zi. Dobanzile sunt de la 7% pana la 25%, iar conditiile de rambursare sunt de obicei intre 6 luni si 1 an, dar termenii exacti variaza in functie de veniturile si scorul de credit al afacerii tale.

Finantare pentru echipamente

Desi imprumuturile obisnuite de afaceri pot fi utilizate pentru achizitionarea de echipamente, un imprumut dedicat pentru finantarea echipamentelor foloseste elementele pe care le cumperi ca garantie pentru imprumut. Acest tip de imprumut are dobanzi de 8% pana la 30%, si este deschis si intreprinderilor cu ratinguri de credit slabe. Sumele imprumutului depind de valoarea echipamentului, pana la 100% din costul articolului, iar finantarea dureaza de obicei cateva zile. Termenul de rambursare este de obicei de 5 ani, dar variaza in functie de creditor.

Imprumuturi personale

Aceste credite sunt recomandate antreprenorilor care lanseaza o noua afacere. Atat bancile, cat si creditorii online ofera imprumuturi personale. Acestea se bazeaza exclusiv pe finantele personale. Desi aceste imprumuturi se numesc imprumuturi personale, le poti folosi in scopuri de afaceri. Un lucru de remarcat este faptul ca aceste imprumuturi sunt pentru sume mai mici de capital (pana la 40.000 EUR). Daca ai nevoie de o suma mare de bani, acest imprumut te poate ajuta, dar va trebui sa-l combini cu alte surse de finantare.

Ratele dobanzilor la imprumuturile personale variaza intre 6% si 36%, in functie de creditor si de calificarile tale, iar termenul de rambursare este de obicei sub cinci ani. Pe langa imprumuturile personale, exista si alte modalitati de a utiliza finantele personale pentru afaceri. De exemplu, daca esti proprietar de locuinte, este posibil sa poti utiliza un credit ipotecar pentru persoane juridice pentru scopuri de afaceri.

Cele mai bune tipuri de imprumuturi pentru afaceri daca ai nevoie de numerar rapid

Uneori, proprietarii de intreprinderi mici au nevoie de acces rapid la capital. Indiferent daca ai o urgenta sau vrei sa profiti de o oportunitate de afaceri, s-ar putea sa ai nevoie de finantare in doar cateva ore sau cateva zile. Cand ai nevoie de un imprumut rapid pentru afaceri, iata care sunt tipurile de de credite persoane juridice pe care trebuie sa le iei in considerare:

Imprumuturi pe termen scurt

Unul dintre cele mai populare tipuri de imprumuturi pe care le poti gasi online si unul dintre cele mai rapide moduri de a obtine finantare, este un imprumut pe termen scurt. Cu acest tip de imprumut, poti obtine o anumita suma de bani pe care o platesti zilnic sau saptamanal pe parcursul a 3 pana la 18 luni. Imprumuturile pe termen scurt au aplicatii online usoare si cerinte de eligibilitate mai flexibile. In functie de creditorul cu care lucrezi, poti obtine aprobarea si fondurile in aceeasi zi in care aplici pentru imprumut. Dar, din moment ce finantele pe termen scurt sunt atat de convenabile, ele pot deveni si costisitoare. Rata dobanzii va fi mai mare decat cea a unui imprumut bancar sau a unui credit de nevoi personale.

Finantarea pe termen scurt este intr-adevar o idee buna pentru imprumuturi ocazionale. Dar trebuie sa te asiguri atunci cand evaluezi acest tip de imprumut de afaceri, ca fluxul de numerar poate face fata platilor zilnice si ca intelegi cu adevarat costul imprumutului. Poti acoperi urmatoarele tipuri de cheltuieli cu un credit persoana juridica pe termen scurt:

  • Consumabile
  • Acoperirea golurilor ocazionale de numerar
  • Obtinerea unui capital de lucru suplimentar

Carduri de credit pentru afaceri

Multi oameni nu vad cardurile de credit de afaceri ca fiind o metoda buna de finantare, dar ar trebui. Cardurile de credit pentru afaceri, iti ofera un mod accesibil de a imprumuta bani atunci cand ai nevoie sa platesti cheltuielile rapid. In plus, majoritatea cardurilor de credit ofera alte avantaje:

  • Recompense, puncte sau bani la anumite cumparaturi
  • Ratele dobanzilor 0%
  • Protectie / asigurare pentru alte lucruri, cum ar fi achizitii de calatorii in interes de serviciu si inchirieri de masini

Imprumuturi la termen online

La fel ca un imprumut bancar la termen, multi creditori online ofera imprumuturi la termen. Conceptul este acelasi: primesti o suma fixa de bani si platesti rata in fiecare luna pentru o anumita perioada de timp.

Diferenta este ca, de obicei, la imprumuturile online termenul de rambursare este mai scurt. Majoritatea imprumuturilor la termen online nu depasesc cinci ani. De asemenea, imprumuturile la termen online sunt mai scumpe decat imprumuturile bancare. In functie de creditorul online si de calificarile tale, diferenta de costuri poate fi de doar cateva puncte procentuale. In alte cazuri, diferenta poate fi mai semnificativa. Ratele dobanzilor pentru imprumuturile la termen online pot varia de la 7% la 80%.

Exista foarte multe tipuri de imprumuturi pentru afaceri, iar cel potrivit pentru afacerea ta se rezuma in cele din urma la o serie de factori. Va trebui sa iei in considerare istoricul de credit, finantele afacerii tale, vechimea firmei si motivul pentru care ai nevoie de imprumut, inainte de a restrange optiunile de cautare. Dupa ce faci acest lucru, ar trebui sa iti ramana doar cateva optiuni de credite pentru care poti aplica, si asta te va aduce cu un pas mai aproape de obtinerea capitalului necesar pentru a-ti dezvolta afacerea.

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.