Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

De ce sa folosesti online banking

De ce sa folosesti online banking

Ca om de afaceri, este posibil sa petreci o buna parte din timp in banca sau sa faci activitati legate de banca, pentru a-ti mentine finantele in ordine. Mersul la banca iti poate lua foarte mult timp, dar serviciile oferite de online banking, fie ca este vorba de banca transilvania internet banking, ing home banking, raiffeisen online banking, brd online banking, unicredit bank online banking sau alpha online banking, oricare dintre acestea ajuta antreprenorii sa se ocupe de cele mai multe activitati bancare doar cu un laptop sau un dispozitiv mobil legat la internet. Profitand de serviciile bancare online iti vei putea maximiza timpul. Daca iti este teama de folosirea datelor pe internet, nu trebuie sa iti faci griji deoarece masurile de securitate online ale bancilor iti protejeaza informatiile personale.

Ce avantaje ai daca folosesti 24 internet banking?

In epoca internetului, serviciile de banking online iti ofera optiunea de a face o parte sau chiar toate tranzactiile bancare de la un computer, de acasa sau de la birou. Serviciile bancare online ofera o serie de avantaje pentru persoanele care au cont bancar, precum comoditatea, rapiditatea si usurinta administrarii contului.

Comoditate – Internet banking si mobile banking iti permit sa procesezi tranzactiile in orice moment. Daca esti o persoana ocupata, acest lucru inseamna ca nu va trebui sa-ti intrerupi programul de lucru pentru a face un drum pana la banca. Daca afacerea ta iti cere sa calatoresti, poti sa te ocupi in continuare de tranzactii atunci cand esti pe drum, daca iei cu tine laptopul sau telefonul.

Rapiditate – Serviciile bancare online proceseaza tranzactiile practic instantaneu. Acest lucru este benefic atunci cand ai nevoie de bani rapid, sau cand vrei sa transferi bani dintr-un cont in altul pentru o urgenta. Banii vor intra in cont in doar cateva secunde.

Administrarea contului – Serviciul internet banking poate facilita administrarea contului de afaceri. In functie de banca pe care o alegi, este posibil sa poti lega informatiile contului tau la programe de  contabilitate. Acest lucru te poate ajuta sa vizualizezi situatiile financiare instantaneu, oferindu-ti informatii actuale despre starea financiara a afacerii tale. Vei avea, de asemenea, o mare parte din informatiile de care ai nevoie la indemana la momentul impozitarii.

Organizare – Serviciile bancare online te pot ajuta sa-ti organizezi finantele de afaceri, ceea ce te ajuta sa eviti platile intarziate care pot dauna creditului tau. De exemplu, utilizarea functiilor precum plata automata a facturii, iti permit sa programezi platile fixe, precum chiria. Sistemele bancare online deduc automat platile din contul tau in acelasi timp in fiecare luna, eliminand posibilitatea de a te confrunta cu plati ratate sau intarziate.

Transferul de fonduri – Este posibil sa fie nevoie sa deschizi o serie de conturi diferite pentru a-ti gestiona tranzactiile comerciale. In acest caz, te poti confrunta cu situatii in care trebuie sa transferi fonduri rapid dintr-un cont in altul pentru a acoperi platile. Cu serviciile bancare online, poti transfera fonduri intre conturile tale imediat, daca este necesar.

Rapoarte descarcabile organizate – Majoritatea serviciilor de online banking iti ofera acces la extrasul de cont care te poate ajuta sa verifici situatiile financiare. Aceste rapoarte includ depozitele, transferurile, retragerile de la bancomate si toate facturile pe care le-ai platit folosind contul tau bancar online. Serviciile bancare online te pot ajuta sa pastrezi registrele de afaceri organizate, sau sa le folosesti ca documentatie pentru contabilul tau. Unele conturi au, de asemenea, analizatori de cheltuieli, astfel incat sa poti vedea grafic unde se duc banii afacerii tale.

Fara taxe suplimentare – Proprietarii de companii pot accesa conturile online de cate ori este necesar, fara a suporta comisioane ascunse. Unele banci iti ofera internet banking gratuit, iar privilegiul iti va ramane activ atat timp cat mentii un cont deschis la banca.

Ce este PC Banking?

Termenul „pc banking” se refera la accesul online al informatiilor bancare de pe un computer personal. O solutie atat pentru nevoile bancare personale, cat si pentru cele de afaceri, acest tip de management financiar iti permite sa efectuezi tranzactii utilizand o conexiune la internet si computerul tau, in locul unei calatorii la sucursala bancara locala sau utilizarea unui bancomat. Pc banking permite unui detinator de cont sa efectueze activitati de cont in timp real, si sa gestioneze in mod eficient finantele, evitand astfel vizitele bancare in timpul zilei, sau ale altor institutii pentru a efectua platile facturilor.

PC banking iti permite acelasi acces la cont pe care l-ai primi in mod normal de la un angajat al unei sucursale, sau de la un bancomat. De exemplu, poti transfera solduri intre conturile de verificare si de economii, poti initia plata facturilor lunare sau poti solicita un imprumut de afaceri. PC banking iti permite sa efectuezi tranzactii in functie de programul tau, la orice ora din zi sau din noapte. Afacerile pot fi desfasurate 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana – inclusiv in weekend si de sarbatori – si nu mai esti limitat la orele bancare tipice.

Online Banking Vs. Banca traditionala

Conturile bancare online si conturile bancare traditionale au beneficii pentru persoanele juridice. Selectarea bancii corecte sau combinatia corecta a bancilor, necesita intelegerea compromisului dintre comoditate, valoare si securitate.

Tipuri: conturi bancare traditionale de afaceri

Proprietarii de afaceri inteleg importanta legaturii cu managerii si ofiterii de imprumuturi de la bancile locale. Calificarea pentru un imprumut pentru intreprinderi mici necesita deseori capacitatea de a reveni asupra relatiilor personale, si a accesului usor la inregistrarile fluxurilor de numerar. Cu toate acestea, traditionala operatiune bancara costa adesea mai mult decat serviciile bancare online. Majoritatea bancilor percep taxe lunare de intretinere, iar unele banci percep chiar si comisioane de interactiune pentru fiecare tranzactie procesata.

Tipuri: conturi bancare de afaceri online

Deoarece majoritatea proprietarilor de afaceri se bazeaza pe site-urile web si software-ul de contabilitate pentru a tine evidenta fluxului de numerar, accesul la internet banking este foarte important. In loc sa lucreze cu personalul sucursalelor, proprietarii de afaceri pot utiliza retele de bancomate participante si aplicatii pe dispozitivele mobile, pentru a efectua retrageri si depuneri. Bancile online au cheltuieli generale relativ reduse, permitand servicii gratuite sau ieftine.

Consideratii

Desi sondajele privind preturile din industrie indica faptul ca bancile online ofera rate ale dobanzii mai bune decat bancile traditionale, multi potentiali detinatori de conturi de afaceri prefera sa ia deciziile pe baza serviciului si comoditatii. In timp ce bancile online si-au eficientizat solutiile de depozit direct si cont de comerciant, depunerea unui cec pe hartie necesita aproape intotdeauna acces la un casier sau la un bancomat. In plus, verificarea necesara deschiderii unui cont de afaceri trebuie sa se faca personal, la o sucursala traditionala.

Prejudecati

Unii proprietari de afaceri isi fac griji ca serviciile bancare online, indiferent daca sunt la o banca care functioneaza doar online sau la una cu sucursala, isi vor expune companiile la riscurile de frauda. Cu toate acestea, proprietarii de afaceri se confrunta adesea cu riscuri mai mari de la virusii care detecteaza parole decat din defectele site-urilor web ale bancilor. Bancile legitime investesc puternic in masuri de prevenire a fraudei, unele banci protejand soldurile clientilor lor impotriva parolelor sau cardurilor furate.

Prevenire / Solutie

Putini proprietari de afaceri se simt confortabil lasand toate conturile la o singura institutie. Deoarece o incalcare a securitatii, o eroare tehnica sau o problema de pastrare a inregistrarilor pot impiedica detinatorii de cont sa acceseze fonduri, multe companii impart economiile si verificarea conturilor la mai multe banci. Caracteristicile unei banci si relatiile de la alta se pot completa reciproc pentru o strategie eficienta de servicii financiare.

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.