Skip to main content

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

200 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

100 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Suma minimă a împrumutului

150 RON

Suma maximă a împrumutului

-

Interes

-

Vârsta minimă

18

Afla ce este Revolut si cum poti beneficia de el

Afla ce este Revolut si cum poti beneficia de el

Cele mai importante avantaje ale utilizarii Revolut sunt capacitatea de a converti moneda la cele mai bune rate posibile, de a transfera bani pe plan international gratuit si de a cheltui bani oriunde in lume fara taxe suplimentare. Indiferent daca faci o calatorie ocazionala in strainatate sau calatoresti frecvent in alte tari, un lucru este sigur – va trebui sa utilizezi o moneda straina la un moment dat. Facand acest lucru, inseamna fie ca trebuie sa schimbi banii in moneda locala la un curs mare, fie ca trebuie sa utilizezi cardul de credit. Dar, exista o varianta mai buna. Revolut, este un produs nou care pretinde ca a ajutat utilizatorii sa economiseasca foarte multi bani pe care ii dadeau pe comisioane de retragere.

Ce este Revolut?

Revolut a fost lansat oficial in 2015, ca urmare a finantarii primite de la investitorii din spatele unor companii precum Facebook si Skype. Este o companie care iti permite sa cheltui bani in alte tari, la cursurile de schimb valutare ale pietei. Folosind aplicatia, te poti conecta la contul tau bancar si poti converti fondurile depozitate in monede diferite. Apoi poti utiliza cardul Mastercard pe care ti-l furnizeaza compania (doar Premium), pentru a face cumparaturi in alte tari.

Cum functioneaza Revolut?

Poti incepe sa utilizezi Revolut imediat dupa ce ai descarcat aplicatia. Te inregistrezi rapid, conectezi un cont bancar intern si poti incepe sa transferi fonduri.

Din aplicatie, poti:

  • plati facturile
  • transfera bani cuiva intr-o alta moneda
  • incarca contul cu un sold intr-o moneda straina

Daca te-ai inscris pentru un cont Premium, vei primi un Mastercard prin posta la scurt timp dupa inregistrare. Site-ul Revolut sustine ca il vei avea, indiferent de locatie, in aproximativ trei zile lucratoare.

De ce sa folosesti Revolut?

S-ar putea sa te intrebi de ce ar trebui sa folosesti Revolut in locul cardului de credit, sau in locul caselor de schimb valutar. Iata cateva dintre avantajele utilizarii Revolut:

Optiuni de plata

Pentru aplicatia Revolut si cardul Mastercard pe care il vei primi, exista cateva optiuni diferite de plata – numerar, card sau transfer. Cardul Mastercard (doar Premium) iti permite sa retragi numerar de la majoritatea bancomatelor la nivel international, asa ca, daca ai nevoie de moneda locala, o poti obtine usor. Poti, de asemenea, sa folosesti cardul de debit, pentru orice tranzactie tipica pe care ai fi facut-o cu cardul de credit. In cele din urma, poti transfera fonduri prin intermediul aplicatiei, asa cum ai face cu PayPal sau Venmo.

Ratele de conversie valutara

Unele dintre cele mai mari avantaje pe care ti le ofera Revolut, sunt ratele sale impresionante de conversie valutara. Cand schimbi de obicei moneda, banca va ridica pretul, astfel incat sa poata profita din tranzactie. Cand utilizezi Revolut, primesti aceeasi rata pe care o platesc bancile pentru a schimba moneda, ceea ce reprezinta economii masive.

Poti avea mai multe „conturi”

In cazul in care calatoresti frecvent international, iti va placea aceasta optiune. Poti pastra solduri in diferite monede in aplicatia Revolut atat timp cat doresti. De exemplu, daca pleci in strainatate si convertesti lei in lire, poti pastra soldul ramas in lire pentru urmatoarea data cand calatoresti (in loc sa-l convertesti inapoi in lei). Poti continua sa faci acest lucru pentru mai multe monede daca doresti – sau le poti transforma pe toate inapoi (ai grija la fluctuatia cursului de schimb).

Prevenirea fraudei

Revolut ia in serios frauda – ceea ce ar trebui sa te linisteasca. Iata cateva dintre lucrurile pe care le poti face cu aplicatia:

  • Poti obtine notificari ori de cate ori cheltui bani de pe card. Poti configura aplicatia pentru a primi o alerta oricand utilizezi cardul. In momentul in care apare o cheltuiala necunoscuta, o poti gestiona imediat. O astfel de alerta iti va fi de folos atunci cand calatoresti international.
  • Poti schimba codul PIN. Vei avea nevoie de un cod PIN pentru a retrage numerar, si poti modifica acest numar oricand prin intermediul aplicatiei. Aceasta caracteristica adauga un strat suplimentar de securitate, in cazul in care simti ca numarul PIN a fost compromis sau daca pierzi cardul.
  • Blocarea cardului. Daca pierzi cardul, poti opri toate functionalitatile cardului prin intermediul aplicatiei. Daca cineva il gaseste, nu il poate folosi. Blocarea cardului este o caracteristica excelenta, deoarece este usor sa pierzi orice in timpul calatoriei. Partea buna este ca poti activa cardul din nou atunci cand il gasesti.

Revolut este rapid

Daca ai folosit vreodata PayPal, stii ca poti incarca fonduri in contul tau aproape instantaneu. Revolut nu este diferit. Dupa ce descarci aplicatia si iti creezi un cont, poti conecta contul bancar si incarca fonduri in aplicatie. De acolo, poti converti banii in monede diferite in doar cateva secunde.

Revolut are functii premium extraordinare

Daca decizi sa optezi pentru varianta Premium, vei obtine in plus cateva functii grozave. Iata care sunt acestea:

  • Card premium. Vei primi un card Mastercard prin posta, oriunde te-ai afla, pentru a-l utiliza pentru tranzactii internationale. Aceasta caracteristica face ca pretul Premium sa merite. Vei primi chiar si un card de rezerva pe care il poti activa apasand un buton din aplicatie. In plus, poti alege dintre patru culori diferite.
  • Asigurare medicala globala. Vei avea acces la o retea extinsa de centre medicale si vei beneficia de tratament medical si de urgenta in timpul calatoriei in strainatate. Cu aceasta asigurare, vei fi rambursat rapid pentru cheltuielile medicale prin intermediul aplicatiei tale Revolut.
  • 2 x limita de retragere. Planul Standard iti permite sa retragi gratuit 800 Ron. Cand ai cont Premium, acest lucru se dubleaza, astfel incat sa poti retrage pana la 1600 Ron gratuit.

Concluzie

Cele mai importante avantaje ale utilizarii Revolut sunt capacitatea de a converti moneda la cele mai bune rate posibile, de a transfera bani pe plan international si de a cheltui bani in strainatate fara nicio taxa. Nici cele mai bune carduri de credit pentru calatorii nu iti vor oferi aceste avantaje. Daca intentionezi sa faci o calatorie in strainatate in curand, ar fi bine sa instalezi aplicatia Revolut. Nu ai nimic de pierdut!

Obțineți cel mai bun împrumut gratuit din România

Niciun comentariu încă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.